dilluns, 27 d’abril del 2020

DE CA NOSTRA A CA VOSTRA

Benvolgudes famílies! 
Aprofitant el començament d’aquest tercer trimestre tan especial vos volem fer la proposta de fer trobades setmanals virtuals per mantenir-nos en contacte i compartir petits moments plegats. Les mestres d’infantil vos enyorem molt i encara que ens agradaria retrobar-nos a l’escola i poder abraçar-nos, encara això no és possible. Per això, hem intentat cercar la manera de fer possibles aquestes trobades entre tots i totes. 

Per començar, aquesta setmana vos proposam fer una primera trobada amb el grup de referència. És a dir, cada mestra donarà la possibilitat de connectar-se amb el seu grup de referents a la vegada.  

Aquest primer contacte es faria el proper dijous (dia 30) i cada referent estarà disponible en dos horaris diferents per a què trieu quin vos va millor:  
Primer torn: 11.00-11.30h 
Segon torn: 17.00-17.30h.





Es tractarà d’una primera presa de contacte amb l’aplicació, i un retrobament entre la mestra referent i alguns companys i companyes. A poc a poc però, anirem donant l’opció que ens puguem retrobar tots i totes i amb les altres mestres.


Instruccions per a la descàrrega de l’aplicació:


Instruccions de la trobada dijous 30 d’abril:

  • Uns minuts abans de l’hora programada, rebreu un correu electrònic amb un codi ID per entrar a la reunió i una contrasenya.  Aquestes dades les haureu d’introduir per entrar a la reunió amb la vostra mestra referent. 

  • Només heu de clicar damunt Entrar a una reunión’ i ficar aquestes dades que vos haurem enviat. 

  • Aquí us demanarà que introduïu el CODI ID. També podeu posar el vostre nom personal (nom del nin/-a) per sol·licitar l’entrada a la reunió. Així la mestra referent sabrà qui demana entrar a la reunió. Una vegada posada la ID, clicam a “Unirse” i, a continuació, vos demanarà la contrasenya corresponent. Haureu d’esperar a que la mestra accepti la invitació per estar dins la reunió amb la resta. 

  • També haureu d’acceptar permís per connectar AUDIO i CÀMERA. 

  • No toca donar-vos errades, però si teniu problemes per entrar, vos recomanam que torneu provar d’entrar fins que us deixi. En cas de que finalment no us vagi bé, ens podeu avisar pel correu electrònic i tractarem de donar-vos una solució. 

  • Vos demanam puntualitat, ja que l’aplicació estableix durada límit des de l’inici d’activació del codi. Per això, és important que estigueu pendents del correu minuts abans de l’hora de connexió. 


Us esperam amb moltes ganes aquest dijous 30 d’abril. Tenim moltes ganes de retrobar-nos, de veure’ns i de poder parlar una mica i compartir una estona plegats. Segur que teniu moltes coses que contar-nos!


Una aferrada ben grossa de part de totes les mestres d’infantil.  


CONSELLS I RECURSOS PER A LES FAMÍLIES

Us deixam un enllaç de la web FAPAMALLORCA, on hi trobareu consells i recursos que us poden acompanyar en aquests moments. 
A més, volem destacar, ja que ha estat la setmana de Sant Jordi, un apartat de RECURSOS de Lectura, on hi trobareu tot un ventall de recursos, apps educatives, contes contats/audiollibres, lectures online, revistes infantils, ...que puguin ser del vostres interès. 
En aquesta web ens explica que: 
"A eBiblio, el servei de les biblioteques públiques de les Illes Balears per al préstec de llibres electrònics a través d'Internet, podeu trobar llibres digitals en préstec. Necessitau:
  1. Tenir el carnet d’una biblioteca municipal (podeu contactar amb la que tengueu més propera per correu electrònic)
  2. Sol·licitar l’usuari d’accés a: illesbalears.ebiblio.es/opac/#alta.
  3. Una vegada ja teniu l’usuari i la contrasenya podeu sol·licitar el préstec de llibres, revistes o pel·lícules a illesbalears.ebiblio.es/opac/#login   "

A més, hi podreu trobar moltes altres webs i recursos culturals d'art i música, no tan sols pels més petits sinó també per a vosaltres. 
Aquí teniu l'enllaç de la web, i esperam que vos pugui ser útil. 





SANT JORDI DES DE CASA




I TAXÀN... TAXÀÀÀÀÀN....!!!



EN TONI OBRI EL TELÓ I...




QUE VOS HA AGRADAT AQUEST CONTE DE SANT JORDI AMB TITELLES QUE HAN FET EN TONI I LA SEVA FAMÍLIA? A NOSALTRES ENS HA ENCANTAT!
MOLTES GRÀCIES!
MIRAU TAMBÉ QUIN TEATRE HAN FET A CASA...



.
.
.
.
I VET AQUÍ UNA VEGADA... UNA NINA QUE LI DEIEN MARTA QUE TAMBÉ VOLIA EXPLICAR-NOS ALGUNA HISTÒRIA...






NA CAPUTXETA I EL LLOP... SÍ SÍ, MOLT BÉ MARTA!
MOLTES GRÀCIES, ENS HA AGRADAT MOLT! 
MIRAU COM HA GAUDIT DE SANT JORDI AQUESTS DIES A CASA I EL MISSATGE QUE ENS ENVIA...

.
.
.

I UN CONTE US EXPLICARÉ, TAN BÉ COM JO SABRÉ I SI L'ESCOLTAU EL SENTIREU...

A NA PAULA LI ENCANTA CONTAR CONTES AMB LES SEVES TITELLES I ENS HA VOLGUT CONTAR EL CONTE DELS TRES PORQUETS. 
PREPARATS I PREPARADES?




AMB L'AJUDA DE LA SEVA GERMANA HO HA FET BENÍSSIM!!!
TAMBÉ HA FET UNA FLOR PRECIOSA AMB COTÓ. MIRAU!!!





.
.
.
















I LA LLEGENDA DE SANT JORDI TAMBÉ VA SER EXPLICADA PER UN NIN QUE LI DEIEN JOAN I LA SEVA FAMÍLIA. 

CONTA LA LLEGENDA...


LA LLEGENDA DE SANT JORDI



.
.
.










HEU DE CREURE I  PENSAR I PENSAR I CREURE QUE...

N'AGNÈS ENS RECORDA LA LLEGENDA DE SANT JORDI MUNTANT AQUEST ORIGINAL PUZLE.




·
·
·









RONDALLA VE,RONDALLA VA, SI NO ÉS MENTIDA SERÀ VERITAT...



N'ANDER I LA SEVA GERMANA NAHIA, AMB MOLTA PACIÈNCIA, HAN CONSTRUÏT AQUESTA TORRE BEN REFORÇADA PER PODER ENTRAR SENSE TORMAR-LA.