dimecres, 20 de maig del 2020

GAUDIM I APRENEM DES DE CASA...


Seguim rebent les aportacions de tot el que estau fent a casa. Volem compartir-les amb tot vosaltres, i així saber un poquet més de cada un. 

"Obrim una petita finestra per a comunicar-nos i veure'ns des de la distància, però per sentir-nos ben apropet".


En JOAN i la seva família han fet un "taller de pa" a casa al forn de llenya, i ens ho volen compartir amb aquest vídeo tan genial! Gràcies família!



Quantes coses ha fet na PAULA: ha escrit el seu nom amb pedretes, ha ajudat a recollir patates al seu padrí, ha pintat al terra amb guixos amb la seva cosina Martina, ha fet construccions amb la seva germana, després de veure el conte dels tres porquets ha volgut fer el dibuix, diu que és el seu conte preferit i ja comença a aprendre a patinar.
 Segueix així d'activa Paula!!!








En NOEL molt feiner com el germà gran dels tres porquets, ha fet totes les propostes relacionades amb el conte. 


 









 
Na MARTA s'ho està passant "pipa"! S'està interessant molt per fer propostes amb lletres i de pintar i experimentar de moltes maneres. També per jocs de lògica. A més, ens vol mostrar la seva tortuga; com va amb tractor amb el seu pare; el seus primers moments dins l'aigua d'enguany i un nou conte que ha arribat a casa (que ja conta tota sola) que es diu "Gens ni mica brutes" on ens parla de la importància de rentar-se les mans. Ah! I un moment molt especial: el primer aniversari de la seva germaneta petita! Moltes felicitats!







Na PEPPA aprofita molt les seves sortidetes.

N'AGNÈS dedica estonetes al dia a fer propostes molt entretengudes.



A nen NOEL li ha agradat molt veure el conte dels tres porquets. Després ben concentrat ha pintat el llop i la casa.

 


En XISCO ens monstra moltes coses que ha fet:
ha jugat a futbol, ha tocat la bateria, ha jugat amb na Claudia, ha practicat el seu nom  i ha anat a pescar








En JOAN i la seva germana Maria ens volen mostrar què de coses estan fent plegats i com s'ajuden l'un a l'altre. Han pintat quadres amb pintures d'oli i aquarel·les i practicat amb la mescla de colors; estan preparant una gàbia per tenir pollets; han fet polseretes i collars; han passejat amb el seu pony Jordi; han cuinat plegats "pasta torrada" per menjar amb sobrassada; i en Joan ha ajudat amb els jocs d'English a la seva germana! 



En BLAI ens mostra com practica la lectura amb "Les paraules màgiques".




En QUIM ens mostra com treballa la motricitat fina porgant la terra, mesclant amb aigua per fer fang i fer figures, desbessonar xítxaros, collim garroves per dur-les a na Pastora...mirau quina Marieta ha trobat!






En NOEL amb en Yeray han pintat sal de colors per omplir pots decoratius. Mirau què bé els han quedat !





Na PAULA segueix molt feinera: ha ajudat a la cuina, ha preparat estrigassons, ha sembrat, ha fet puzzles i ha jugat amb les seves cosinetes.








Na PEPPA disfruta de poder sortir una estoneta a passejar, cuinant i estampant amb patates amb formes i colors.
En aquest vídeo ens mostra l'original aquari que ha fet.



N'AGNÈS treballa la motricitat fina i orientació espaial amb diferents activitats.


En NOEL ha mirat el conte de la zebra Camil·la i després l'ha dibuixada. Mirau que bé li ha quedat.



Na MARTA continua fent moltes coses a casa i està ben enfeinada. Ha ajudat a podar i fer neta la terrassa; ha pintat amb aquarel·les la papallona del conte de "L'oruga goluda"; ha collit floretes de molts colors i va fer un collage amb la lletra del seu nom; practica amb el seu nom a la pissarra i amb les lletres; experimenta i gaudeix amb l'art i els colors, ...i moltes coses més. I mirau mirau...a na Marta li encanta anar pintada tot lo dia! Què divertit!





Na LAIA continua molt feliç i entretinguda, aprofita aquest temps per estar amb la seva mare i fer moltes coses com jugar, cuinar, passejar, volar estels, pintar, maquillatge de cares...





En NOEL ens mostra ben orgullós el dibuix que ha fet.
També com practica per escriure el seu nom.





Na FRANCINA ens segueix contant més cosetes de casa: cuinen, juguen al jardí, van amb bicicleta i patinet, fan experiments, experimenten amb l'art i juguen a perruqueria, entre moltes altres coses. Ens conta que sobretot li agrada molt jugar amb la seva germana!





En BERNAT quan plou no pot deixar els bassiots tranquils… Ajuda a fer net el jardí, a fer foc, a estar pendent de la seva germaneta, a tenir cura del seu ca... Fa remolcs inimaginables, de metge fent revisions de virus, construeix laberints, comença a iniciar a la seva germaneta en la seva afició preferida, passejar en kar, na Francina li fa de copilot, ….





En Xisco Adrover s'ha animat a compartir amb noltros algunes de les activitats que realitza. Ja ho crec que es diverteix molt cuidant i observant els pollets, jugant amb el lloro, fent voltes amb el quad, trejinant llenya, i ajudant a fer pastissos, fa una feinada.






En Noel ha fet figures geomètriques, mirau quin cub que li ha sortit. Ben concentrat i ben content de veure el resultat !



 
En Cosme una vegada més ens comparteix algunes de les activitats que ha fet a ca seva:
pinta ous de Pasqua, fa construccions, però el que més li agrada és anar amb bici i estar amb els cavalls.
Troba que si es posava guants i mascareta ja podria tornar a l'escola.






N'ARY també ho està passant molt bé aquest confinament i està fent moltes coses. Ha celebrat unes vacances de Pasqua ben dolces, i està gaudint de la natura ben acompanyat d'alguns petits i no tan petits amics especials!   






En TONI també ens envia més imatges de tot allò que han anat fent a casa aquests dies. No només han fet panades, sinó molts de jocs a l'exterior, han patinat, i han fet moltes creacions i obres d'art. Quis artistes estau fets! I mirau també com han ampliat la família amb una colla de conills de rata: vos presentam a Guindilla!


















Na MARTA aquests dies de Pasqua ha fet de tot! Ha fet panades amb la seva família, ha pintat i fet manualitats, va treballant els nombres, ha fet neta la seva bicicleta i ha ajudat al seu pare a montar una gàbia pels ocellets! Sí sí... mirau mirau!



 A na PAULA li agrada participar en totes les activitats que es fan a casa ja sigui cuinar com fer ciment.
Aquí la podem veure jugant amb la germana, posant els seus noms, ajudant a fer panades, posant ciment amb son pare...







En XISCO ALOU vol mostrar les diferents propostes que ha anat fent aquests dies: treballar a l'hort, ajudar amb les tasques de casa, tallar les coes als pebres i fer puzzles. 
En QUIM sembla bastant entretengut i animat: cercant cucs, cuinant , treballant els números, sembrant mongetes, fent un espantaocells per l'hort….





En BENJAMÍN té molta il·lusió per compartir tot allò que va fent a casa amb la seva família. Fa receptes de cuina i tartes ben dolces; experimenta amb la seva germana i juguen a l'exterior a la caseta de l'arbre; es difressa d'Spiderman; i va fent un poquet de lecto a casa amb ajuda... 





Mirau a na CARME quina pintada de cara! S'han maquillat ben maquillat. Què guapes!
Aquests dies de Pasqua també ha fet moltes coses: crespells, canelons, collarets,... i s'ha disfressat amb la seva mamà de pallasses! Què divertit!






N'ANDER i na NAHIA no deixen  temps a l'avorriment... Aprofiten per fer de tot un poc; construccions, sessió de perruqueria, treballs manuals, passejar, agafar ametles (encara són una mica verdes, però els agraden molt), experimentar amb fang, fer de vigilants per la zona, observar formigues...



Han fet un nou amic aquest dies el veim damunt el bambú assegut amb ells. És un escarabat que nom Croasanti.









En Noel ha fet moltes activitats amb la seva família:
 manualitats de Pasqua, crespells, han observat com germinen les llavors amb fosca i amb llum,
han muntat un circuit damunt la gespa, han jugat a bingo, un pícnic, figures de plastilina, construccions...




N'AGNÈS i el seu germà passen estones molt entretengudes jugant i pintant. Mirau, varen trobar una serp petita!
N'EMIL va preparar la taula per donar una gran sorpresa als seus pares.


 Na Peppa continua fent propostes ben originals, aquí la veis fent un collage de papallona i repassant la grafia dels números.




Aprofita per practicar a estones amb jocs de "Minilink", jocs de lógica molts coneguts a Alemanya. 
Són semblats al mterial de jocs didàctics Mini ARCO: https://www.noedidacticos.com






I aprofitant les festes han decorat ous i preparat una mona de Pasqua en forma de conillet. 
Ha quedat tot genial!!!





En PAU OLIVER li encanta trobar nius.


Na LAIA es troba molt entretenguda: jugar, engronsar-se, cuinar, cuidar les seves plantetes i l'hort, dibuixar...



N'EMIL aprofita tot el temps que pot per jugar a l'aire lliure. Aquí ens mostra el seu primer pa. Mmmm….quina bona pinta!







Na Peppa aprofita al màxim aquest temps en família. Treballen un poquet cada dia: pintura, manualitats, lectoescriptura, jocs i esports a la terrassa. 






Na FRANCINA també vol compartir amb nosaltres algunes de les coses que va fent des de casa amb la seva família!







En TONI ens comparteix més coses del seu dia a dia amb la seva família i amb molta il·lusió





Na MARTA aquests dies ha fet moltes propostes! Algunes de lecto i mates, altres més manipulatives i de construccions, contes i teatre, experimentació i art, activitats a l'exterior, exercici, música... 





Na PAULA aquesta setmana ha passat molt de gust jugant a bingo.
També ha pintat sal de colors.







En COSME ha posat llenties a un pot amb cotó banyat per observar com germinen i també ha disfrutat pintant amb les mans. La seva cara ho diu!!












Na CARME ens obri una porta més de casa seva per veure com juga a les disfresses i moldeja figures molt divertides!








En JOAN aquests dies ha estat ben enfeinat amb les lletres. Mirau què concentrat i quina feinada!








En XISCO ALOU ha volgut mostrar als companys com fa galletes en forma de caragol i on acostuma a tenir el seu raconet per llegir els contes. Aquest dia llegia El pastoret mentider. Compartir lectures ens uneix més que mai!









N'ANDER i na NAHIA juguen molt bé junts, aprofiten aquest temps per jugar i jugar.



Na Mònica, la seva mare, aprofita el joc de corda per fer exercici i repassar els números en anglès. Lets go!!




Na NASTYA ho duu bastant bé, en ocasions demana per anar a escola i tornar a la rutina.  Aprofita per fer activitats i jocs amb el seu pare i la seva mare.


Han montant al menjador un joc de fira. Si endevina el globus se'n duu un peluix de regal. 



 I un circuit per fer exercicI. Molt divertit i orignal!



En TONI aquests dies a casa ha fet moltes coses: tallers de cuina,  practica amb les lletres, escriu lletres i números, llegeix i mira contes amb la seva família, practica amb el melodion, fa unes grans construccions, ...Quan fa sol, surt a jugar a fora, cerca bitxos, juga amb la seva mascota la tortuga i li dóna menjar. Aquests dies també ha fet monstres amb un MonsterKit casolà. Què divertit!. 

Na MARTA també està gaudint molt aquests dies a casa amb la seva família: fent dibuixos a les pissarres i ben acompanyada de la Jaia Quaresma, fent papallones amb gomets, disfressant-se, cuinant dolços ben bons, compartint moments amb la seva germana i muntant a cavall o en bicicleta.  

En MATIES també ens comparteix el que està fent aquests dies amb la seva família: han montat el cos humà, ha recollit ous, ha plantat patates, i ha pintat dibuixos per en Menjalletres i per a tots amb l'Arc de Sant Martí! 



Na CARME també ens fa arribar imatges jugant amb les pepes i dels seus dibuixos per posar-nos ben contents i contentes. Gràcies!




En BERNAT està molt entretingut per fora vila, aprofita el temps repassant lectoescriptura i lògica matemàtica, pintant i sobretot la seva afició preferida anar amb el seu car. Està fet tot un pilot!!!










En Pau ajuda en les feinetes de la casa i juga amb la seva germana. Els Legos són el que li agrada més de tot.
Fa poc que ha descobert el tangram amb què s'entretén bastant.
També aprofitam per practicar la lectura i l'escriptura. Vaja feinada!!!

















Na PAULA enyora molt tornar a l'escola. Li ha fet molta il·lusió compartir amb els altres les activitats que ha fet aquests dies.  Ha fet de cuinera, ha pogut gaudir de l'exterior jugant amb la seva germana, ha modelat els números amb plastilina, s'ha dibuixat a ella amb la germana i ha fet lletres amb pasta per formar els seus noms.  Ben entretinguda ha estat !!!










A n'en Cosme li ha fet ganes mostrar-nos l'arc de Sant Martí que havia dibuixat. Molt content de com li ha quedat !!!





En XISCO també ens vol mostrar el dibuix que ha fet pel personal sanitari. Gràcies!




Moltes gràcies petits, vos enyorem molt!. 
Esperam més fotos vostres.

Por qué dar las gracias mejora tu salud | Historias





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada