divendres, 22 de maig del 2020

LAND ART


El LAND ART, també conegut com "Art Terrestre o Art de la Terra". És una tendència de l'art contemporani que utilitza el marc i els materials de la natura (terra, pedres, arena, roques, branques, fusta, etc.)
Generalment, es tracta d'un art efímer, que va desapareixent amb el pas del temps. 
Per als infants més petits (i no tant petits), ofereix una altra mirada als colors, les formes i els recursos naturals per tal de descobrir, triar, ordenar, agrupar, experimentar sensacions i manipular lliurement. 
A més, aquesta tendència acosta i potencia l'afecte i cura cap a la natura.

VOLEU SABER UN POQUET MÉS DEL...?










CLICAU AL VÍDEO



CONSELLS, PROPOSTES I IDEES:

    • Vos animam a crear la vostra pròpia obra artística amb la natura amb tot allò que descobriu i teniu més a prop. Totes les vostres propostes seran bones segur!
    • Cream el nostre mandales amb elements de la natura.
    • Si ho voleu pel record, fem un quadre de la natura personalitzat a la tapa d'una capsa de cartró o en un altre suport. Podeu adaptar aquesta proposta així com us vagi millor des de casa o en sortir a passejar. 
    • Fem espirals amb un poc de terra damunt un sòl de arena o pedra blanca. Primer fent la forma amb el dit, i després omplint i resseguint amb terra. 
    • És important tenir cura de la natura i ser respectuosos, i que amb l'ús dels recursos naturals, aquesta no es vegi afectada.
    • Podem fer una fotografia en acabar l'obra artística o fer-ne un dibuix. 

    Vos recordam que aquestes només són algunes propostes o idees voluntàries. No fa falta fer-les totes, ni molt menys. Podeu deixar volar la vostra imaginació i recursos disponibles a casa per adaptar-ho així com millor vos vagi i vengui de gust. Totes les idees seran bones per compartir els uns amb els altres!



    Posam en marxa la CREATIVITAT i ens inspiram amb allò que veim a la NATURA?




    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada