divendres, 22 de maig del 2020

INVESTIGAM ANIMALS SALVATGES


Estar en contacte amb la natura suposa molts avantatges en el desenvolupament de l'infant i en totes les seves dimensions: corporal, emocional, social, intel·lectual, ... Però moltes vegades, hi ha aspectes de la natura que presenten unes barreres amb les que no podem tenir un contacte directe, i hem de conèixer i investigar amb altres recursos i maneres. 

Per això, i aprofitant aquest confinament, volem compartir amb vosaltres un article compartit en el blog de Nati Bergada, on ens situa ben a prop d'una gran varietat d'animals salvatges a través de webcams col·locades arreu del món
Gràcies a aquesta tecnologia col·locada estratègicament pels conversionistes, podem viure en directe el que està passant en altres llocs del món i conèixer com viuen aquests animals i els seus hàbitats.

Vos convidam a viure aquesta experiència amb la natura des de casa i a aprendre coses noves d'alguns animals salvatges!  





https://maresipares.cat/webcams-animals/


A l'enllaç anterior hi trobareu moltes possibilitats i tipus d'animals salvatges que podreu seleccionar al vostre gust. En concret, us convidam en els següents enllaços dels següents animals, alguns són en directe i altres són directes ja gravats, on podreu anar seleccionant moments gravats i cercant aquells on apareixin els animals, avançant i retrocedint quan volgueu a la barra vermella del vídeo. 


RATOLÍ  



FOQUES


GORIL·LES






ELEFANTS


ÓSSOS POLARS


TAURÓ


LLEONS MARINS


CIGONYES



ÀGUILA




CONSELLS, PROPOSTES I IDEES : 

  • Gaudiu lliurement i al vostre gust d'aquells animals salvatges que us cridin més l'atenció, observant com és l'animal (color, parts del cos, pelatge, quantes potes, ...?, etc.), què fa, què menja, quin renou fa, el seu hàbitat i algunes peculiaritats d'aquests.
  • Es tracta de visionats de molta duració, cal esperar i tenir paciència, però teniu l'opció d'anar movent amb el ratolí aquells moments del vídeo ja gravats que us venguin de gust, cercant moments on apareixin els animals per veure què fan. Ja que a vegades no hi són.  
  • Si us ve de gust i vos entra més la curiositat, podeu investigar un poc més del que heu observat i cercar informació sobre l'animal que més vos agradi o d'aquell que no coneixeu menys. 
  • També podeu fer-ne un dibuix d'allò que heu observat, aprendre a escriure el seu nom, conèixer les seves parts del cos i cercar diferències amb altres animals, etc. 

Vos recordam que aquestes només són algunes propostes o idees voluntàries. No fa falta fer-les totes, ni molt menys. Podeu deixar volar la vostra imaginació i recursos disponibles a casa per adaptar-ho així com millor vos vagi i vengui de gust. Totes les idees seran bones per compartir els uns amb els altres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada