divendres, 5 de juny del 2020

MANS A LA NATURA

JA FA CALORETA, I A TOTS ENS VE DE GUST FER MÉS ACTIVITATS A L'AIRE LLIURE I ESTAR APROPET DE L'AIGUA PER REFRESCAR-NOS. 
VOS DONAM ALGUNES IDEES I PROPOSTES DIVERTIDES I SENSORIALS QUE PODEU FER A CASA AMB ELS INFANTS I QUE AJUDEN A TREBALLAR MOLT BÉ LES MANS I ELS DITS, AFAVORINT LA SEVA MOTRICITAT FINA






GELS DE COLORS
Una glaçonera o un recipient de cuina qualsevol, aigua i unes gotetes de colorant, i una estona al congelador! També hi podeu afegir pals de gelat per pintar. 



CONGELAM "SORPRESES" AMB GEL
Qualsevol objecte, joguina o element natural que trobeu a casa pot servir per amagar-lo dins l'aigua i esperar a que es converteixi en gel. Després, és molt curiós veure el procés de desglaç o bé emprar petites eines per ajudar a desglaçar més aviat. 


Mirau na Marta i la seva germana petita, han congelat flors i elements de la natura i juguen a experimentar amb ells a les safates! Quina bona idea!

EXPERIMENTACIÓ AMB AIGUA I TRANSVASSAMENTS
Experimentar amb aigua dins safates, cubs, recipients diversos, esponges, xeringues, fer bombolles amb sabó, ... permeten treballar els músculs de les mans, la precisió i la concentració. A més, jugar amb aigua i banyar-nos és tan divertit!!!

EXPERIMENTACIÓ AMB ARENA
Ara que ja podem començar anar a la platja... experimentar amb l'arena i elements naturals és un aprenentatge molt ric i divertit a l'estiu. Però quan som a casa també és possible adaptar les sensacions de joc amb l'arena.  


RECEPTA D'ARENA CASOLANA: PEQUEOCIO
COMPRA D'ARENA CINÈTICA: MUMUCHU







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada